Начини за плащане


 

Начини за плащане

Как мога да заплатя моята поръчка?

Можете да заплатите своята поръчка по един от следните начини:

 1. Наложен платеж

Заплащате поръчаната стока директно при получаването ѝ от куриер в брой или с банкова карта. Преди да заплатите дължимата сума, разполагате и с опция "Преглед на пратката", от която ви съветваме винаги да се възползвате, за да се подсигурите, че пратката съдържа желаните от вас артикули, както и, че техният вид не е нарушен при транспортиране. Рекламации относно липсващи артикули след получаване не се приемат.

При заплащане, освен вашата пратка, от куриера ще получите и т.нар. разписка за пощенски паричен превод, която изпълнява ролята на касова бележка. Съветваме ви да я запазите до 14 дни в случай на евентуална рекламация и връщане.

 1. Плащане с карта

Може да заплатите сигурно, бързо и лесно директно с Вашата дебитна или кредитна карта.

Как да заплатите онлайн с Вашата кредитна/ дебитна карта?

 1. Добавете желаните от Вас продукти в количката.
 2. Влезте във вашия потребителски профил в www.newera-europe.com или се регистрирайте, в случай, че все още нямате профил. (Връзка: Как да се регистрирате в www.newera-europe.com?)
 3. След като добавите актуални данни за доставка - 2 имена, телефонен номер и точен адрес, от посочените методи на плащане изберете ПЛАЩАНЕ С КАРТА.
 4. Ако имате някакъв коментар към своята поръчка го впишете в полето, отбележете ако желаете да получите фактура и натиснете бутона ПОРЪЧАЙ.
 5. След като финализирате процеса на поръчка в онлайн магазина, ще бъдете автоматично прехвърлени към сайта на БОРИКА / MYPOS, където следва да въведете следните данни за вашата карта: 
 • тип на карта
 • номер на карта
 • валидност на картата във формат: ММ/ ГГ (месец/ година)
 • CVV2 код - това са последните 3 цифри от номера, изписан в полето за подпис на Вашата карта

В случай, че Вашата карта поддържа 3D идентификация, след въвеждането на горепосочените данни, системата ще Ви прехвърли към сайта на издателя на Вашата карта, където ще следва да се идентифицирате чрез секретния код, подаден ви от картоиздателя. 

 1. Плащане по банков път

Може да заплатите своята поръчка чрез банков превод на следната банкова сметка (като за основание въведете № на вашата поръчка):

Юробанк България АД (Пощенска банка)

IBAN: BG21BPBI81701605995323

BIC: BPBIBGSF

Получател: Ню Ера Хелт Индъстри Европа ЕООД

Основание: Поръчка №…

 1. Плащане в брой при получаване на поръчка от Спец-магазин GUOZHEN

Може да заплатите вашата поръчка и в брой директно при получаването и в някой от Спец-магазините GUOZHEN.
2024, Всички права запазени. Политика за защита на личните данни | Общи условия